I'm Yours
Thanks :')
Monday, 2 January 2012 | 21:08 | 0 comments


*klik untuk pembesaran*


cuba korang baca tuu . sumpah sedih . tak tahu nak cakap mcm mana . dyeorang ingat aku takde perasaan ke ? kalau suara aku tak sedap pun , apa kena mengena dengan dyeorang ? hmm :'( cuba kalau korang kat tempat aku skarang , lepastu orang kutuk kutuk korang kat facebook . apa perasaan korang ? bila dyeorang cakap mcm tu , aku senyum jee . padahal dyeorang tak tahu aku tengah nangis . rasa nak marah pun ada , tapi aku tahan jee . sabar jee lah kan ? hmm 


for Alang Akmal : memang suara aku tak sedap , tapi sekurang kurangnya aku mencuba . aku dalam fb baik tapi dalam hati busuk ? mana kau tahu ? kau kenal aku pun tak sampai setahun kan ? mana kau tahu hati aku busuk ? hmm terpulang lah kau nak cakap apa kayy .

for Zulhelmi Zamzuri : Aku takan lupa apa yang kau cakap tu . aku berpotensi jadi penyanyi jalanan kan ? kayy sampai bila bila aku akan ingat apa yang kau cakap tu .


Thanks guys dah ckp aku macam macam . aku rasa aku takan maafkan korang kot . hmm  ,semua manusia ada perasaan , so bila nak cakap tu fikir dulu kay kawan :')

The 0wner ☟


Hello ! welcome to my blog guys :)

Facebook | Twitter



Baby boo ☂

Baby boo :*

Linn Fazira
Eyra Naziera
Nadhira Ilyana
Wanny Scha
Dila Azwin
Wani Kecik
Wina ( cousin )
Wani ( cousin )
Dy Ana
Shira with Me
Kak Fieyka
Coogie
Iva
Jony
Frenky

Music here ♪